nūhou

nūhou

Pehea e hoʻohana ai i kahi pahu pahu

ʻO nā pahu pahu he mea pono e hoʻokiʻekiʻe koke i kāu kaʻa.Eia nō naʻe, ma muli o ko lākou hoʻolālā haiki, ʻoi aku ka paʻa o kēia ʻano jack ma mua o nā jacks papahele.ʻOiai ʻokoʻa kēlā me kēia pahu pahu pahu, hana maʻamau ka hapa nui o nā brand i ke ala like.

1. Hoʻohui i ke kākoʻo

No ke ʻano o ka jack āu e hoʻohana nei, ʻaʻole pono ʻoe e hilinaʻi i ka jack e kākoʻo i ke kaumaha holoʻokoʻa o kāu kaʻa.Inā ʻoe e hoʻolālā ana e hele ma lalo o kāu kaʻa, pono ʻoe i nā kū jack a me nā chocks huila ma waho aʻe o ka jack ponoʻī.

Hoʻohui ʻo Jack i ke kākoʻo paʻa i kāu kaʻa ma hope o ka hāpai ʻia ʻana.Kāohi huila i ka neʻe ʻana o kāu kaʻa i ka wā i hoʻopaʻa ʻia ai, me ka hoʻonui ʻana i ke kūpaʻa.

2. Pāka ma kahi kūpono

Ma mua o ka hoʻokiʻekiʻe ʻana i kāu kaʻa, e paka ma kahi ʻili.E hoʻopau i ka ʻenekini a hoʻokomo i ke kaʻa kaʻa ma mua o ka hoʻohana ʻana i ka pahu pahu.Inā loaʻa iā ʻoe nā huila huila, e kau ma hope o nā huila o kāu kaʻa.

3. E huli i ka Lae Jack

Hiki ke hoʻopōʻino i ka ʻoki a i ʻole ka lalo o kāu kaʻa ke kau ʻana i kahi jack ma kahi kūpono.E haʻi aku kekahi mau puke aʻoaʻo iā ʻoe i kahi o nā wahi jack.Loaʻa kēia mau kiko ma hope o kēlā me kēia huila mua a ma mua pono o kēlā me kēia huila hope.

4. E hookiekie

E hoʻokuʻu i ke kaʻa ma lalo o kāu kaʻa a hoʻomaka e hāpai.Inā ʻoe e hoʻohana nei i nā kī kī, e hoʻonohonoho i kēlā mau mea i ka wā i hāpai ʻia ai kāu kaʻa a ma mua o kou hele ʻana i ka hana.Hoʻokomo pinepine ʻia kahi ʻeke ʻōmole i kahi lima i kūpono i kahi slot ma ka ʻaoʻao o kāu jack.ʻO ka pahū ʻana i ka lima i luna a i lalo e piʻi aʻe ai ka jack omole.

5. Haahaa

E nānā i ka manual a kou haku no nā kikoʻī e pili ana i kāu jack kikoʻī.ʻO ka hapa nui o nā ʻōmole ʻōmole he kiwikā i hoʻohuli ʻia e hoʻokuʻu i ke kaomi a hoʻohaʻahaʻa i ka jack.Hoʻololi pinepine ʻia kēia valve me ka hoʻohana ʻana i ka hopena o ka lima me ka jack.


Ka manawa hoʻouna: Sep-02-2022